Môj tretí ebook : LIEČIVÁ ENERGIA STROMOV

16.06.2014 15:57

Pre koho je tento ebook určený ?

Nielen bylinky, ale aj stromy sú súčasťou prírody. Dnes už ľudia zabudli, že aj stromy liečia. Majú obrovskú energiu, ktorú veľmi radi odovzdajú človeku, ak má o to záujem. V ebboku popisujem, akú energiu a za akých podmienok  nám jednotlivé stromy môžu odovzdať. Už Kelti vedeli posúdiť, ktorý strom je vhodný pre, ktoré znamenie zverokruhu. Môžete sa to dozvedieť v mojom ebooku.  Viem, že dnes väčšina ľudí je zaneprázdnená alebo sú imobilní a nemôžu sa túlať po lese a tak využívať energiu týchto stromov.  Preto chcem ľudom ponúknuť alternatívnu formu využitia tejto energie a to formou ,,  drievkových  vankúšikov ´´.  Čo je to ? Sú to malé vankúšiky, v ktorých je vrecúško s drevenou drťou z jednotlivých stromov. Stačí, aby   človek toto vrecúško mal pri sebe ( ľahol si na vankúšik ) a využil energiu toho, ktorého stromu. Ako ?  Je to uvedené v mojom ebooku. Môžete namietať, že to nemôže mať účinok, ale opak je pravdou. Veď aj sušené bylinky, ktoré sú v porovnaní so stromom ako malí trpaslíci, nám minimálne počas jedného roka odovzdávajú svoju energiu. Každý strom má svoju auru a v jej  priestore sa šíri energia stromu. Preto aj drevená drť v našich rukách, šíri energiu do svojho okolia. Že je to tak, mi potvrdil môj dlhoročný známy, ktorý sa venuje okrem iného aj meraniu energie. Meraním zistil, že energia drevenej drte je oproti živému stromu znížená len o 20 – 25 % bovisových jednotiek. Pre mňa je to úžasné zistenie.

Ukážka z ebooku  :

Pozeráte na ľudí, ktorí objímajú stromy ako na bláznov ? Potom ste blázni vy sami.  Objímanie stromov , dreva z nich a pobyt v lese má totiž skutočne liečivé účinky.

Ľudia, ktorí chcú len fakty alebo preukázateľné údaje, nad stromovou terapiou len mávnu rukou a skonštatujú, že je to ďalší výmysel vyšinutých veriacich alebo ľudí, ktorí naivne v niečo dúfajú. Dodnes sa však už urobilo nemálo výskumov, podľa ktorých , to úplný výmysel nie je.

Dnes je už dokázané, že osoby, ktoré sa zdržujú pravidelne dlhšiu dobu v lese a v blízkosti stromov, majú vyššiu imunitu a lepšie sa uzdravujú. Výskum prebiehal v súvislosti s liečbou rakoviny, kedy fínski vedci preukázali, že pobyt v lese síce nemá  účinok na samotnú chorobu , ale pomáha posilniť liečbu. Pri dlhšom pobyte v lese sa preukázala vysoká koncentrácia imunitných buniek, ktoré sú schopné bojovať s rakovinou a ďalšími chorobami. Stromy znižujú stres, svalovú únavu, hyperaktivitu, poruchu pozornosti, liečia depresiu a upravujú kolísavý srdečný rytmus.

Fínska štúdia hovorí o veľkom význame výsadby stromov v krajine a hlavne v mestách. Ochrana zelených oblasti a stromov má veľký význam aj pre financie štátu, pretože ľudia v oblastiach so stromami sú menej chorí a tak menej odčerpávajú z verejného zdravotníctva a majú vyššiu pracovnú výkonnosť.

 

Ponuka :

Tlačená verzia viazaná hrebeňovou väzbou...............................................................12 € / 1 ks

Forma PDF..............................................................................................................7 € / 1 ks

 

Predajný vankúšik :  DRIEVKOVÝ ........................................................................................................................................................ 8,90 €

jednotlivé náplne - dub, jabloň, lieska, borovica, orgován, trnka, borievka, slivka, hruška, orech, drieň, gaštan, agát, vŕba, smrek, lipa, čerešňa, javor, buk, hloh.

                                : BYLINKOVÝ ......................................................................................................................................................... 8,90 €

jednotlivé náplne : medovka, mäta pieporna.

 

Objednávky posielajte na emailovu adresu :     viera.kudrecova(zavinač)gmail.com

Kontakt :  mobil - 0903 636 844