Môj štvrtý ebook : SLOBODU CÍTIME NABOSO

04.01.2015 13:42

 

Dnešná uponáhľaná doba prináša stres, nervozitu a zhoršené zdravie. Môžeme si pomôcť veľmi starou zabudnutou metódou, ale veľmi jednoduchou a to chodením naboso. Určite sa Vám to zdá nie veľmi reálne, ale opak je pravdou. Prečítajte si o tom a šírte túto lacnú metódu ďalej.

Ukážka z ebooku :

Ak začíname realizovať chôdzu naboso, musíme si uvedomiť, že naše telo sa musí na tento nový stav adaptovať. Zdraví ľudia nemusia mať žiadne problémy, ale ak človek žil nie veľmi zdravo, nešportoval a kŕmil sa odpadom, ktorý nazývame jedlo, môžu sa začať diať veľké veci. Ako sme si už povedali, na chodidlách máme mapu celého  nášho tela, každučkého orgánu aj žliaz. Náuka o maličkej ploche na chodidle a príslušným orgánom sa nazýva reflexologia. Keď si začnete masírovať nohy, masírujete si vlastne celé telo a vďaka tomu sa začnú z buniek vyplavovať usadeniny.

Detoxikácia môže mať „ tisíc “ prejavov. Väčšinou  ide o tzv. divoké  sny, ale človeku môže byť aj zle, príde veľká únava, dlhý spánok a podobne. Môže sa začať dvíhať klenba, prestávate „ šmajdať “ a našľapujete viac na stred chodidla, čo sa prejaví na celom tele. Zmení sa postavenie bedrových kĺbov, chrbtice aj ramien.  Bolesť sa môže prejaviť po celom tele, čo nemusí byť nič príjemné.

 

Ponuka :

Tlačená verzia viazaná hrebeňovou väzbou ..............................................................12 € / 1 ks

Forma PDF..............................................................................................................7 € / 1 ks

 

Objednávky posielajte na emailovú adresu :        viera.kudrecova(zavinač)gmail.com

Kontakt :  mobil - 0903 636 844